Foto: Memories by Marleen


WIE ZIJN COCO & ESTHER?

 

Laten we ons aan je voorstellen: Wij zijn Coco en Esther!

Bij tweedehandswinkels kwamen we vaak items tegen waar Esther’s creatieve geest helemaal enthousiast van werd. Daar wilde zij mee aan de slag om een ander design van te maken! Toen er veel leuke reacties kwamen uit de omgeving dachten wij: deze items zouden ook in jouw huis moeten kunnen shinen!

Hiermee is Coco & Esther Interiors geboren.

 

Tijdens het begin van 2020 hebben we gekozen voor het vrije leven en zijn we verhuisd naar het prachtige Groningen. Daar wonen we met ons zoontje Raphaël (2j) en met de familie van Coco op een stukje grond in ons zelfgebouwde Tiny House.

 

WIJ MAKEN ONZE MEUBELS ZELF IN ONS ATELIER

 

Wij maken nieuwe designs van vintage en gerecycelde items en onderdelen, met als aanvulling nieuwe items volgens de laatste trends.

Esther koopt alleen in wat zij mooi vindt, en samen met Coco maakt ze de items. Coco doet vaak het zware werk, zoals het zagen en stuccen, Esther houdt van verven en stylen.

Alle items zijn vintage en of handgemaakt redesign.

Leuk weetje: We maken alle de items in ons zelf gebouwde atelier naast ons Tiny House:)

 

DUURZAAMHEID IS ONZE MISSIE

 

Onze missie is om door middel van recycling de circulaire economie te stimuleren en daarmee duurzaamheid bij jullie in huis te brengen.

 

CONTACT

 

Wil je meer weten over ons of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op!

 


Volg ons op social media om een backstage kijkje te nemen in ons bedrijf en om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe items!